A LAKÁSTAKARÉK.COM IMPRESSZUMA

A tartalomért felelős

Szarka Dénes ügyvezető
Cím: 1193 Budapest, Bocskai u. 23.
Telefon: +36 20 663 0566
Web: www.lakástakarék.com

A weboldal tartalmával, hibás működésével kapcsolatos észrevételeit írja meg nekünk itt vagy hívja ezt a telefonszámot: +36 20 663 0566.

Nyilatkozat

A Lakástakarék.com a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási és Etikai Kódexét magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Az oldalon közölt tartalmak teljes egészében a Lakástakarék.com tulajdonosának, üzemeltetőjének saját szellemi termékei. Az üzemeltető, tulajdonos ezúton hozzájárulását adja a honlapon közzétett információk idézéséhez, abban az esetben ha betartják az általános törvényi követelményeket és ezenkívül hivatkozásul feltüntetik és hivatkoznak a www.lakástakarék.com URL-re.

A tulajdonos és üzemeltető nem vállal garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítja a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.

Technikai információk

Az ajánlott képernyő felbontás: min. 1024x768 képpont. Ajánlott böngésző: Modern (XHTML technológiát támogató) böngészők, modern mobiltelefonok illetve táblagépek beépített böngészői.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalainkat!